Computertrainingen met kwaliteit en service...

 

LOOC Productions beschikt over eigen cursusmateriaal (boeken, diskettes, oefenbestanden, etc.) De bestaande cursussen en cursusmaterialen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast.
LOOC Productions heeft een doordachte eigen filosofie op het gebied van cursussen gebaseerd op didactische inzichten en ervaringen.

De meeste cursussen (Word, Excel, Access, etc.) nemen 4 dagdelen van 3 uur in beslag (inclusief een korte pauze van 15 minuten). De cursussen Windows en Internet/e-mail beslaan 2 dagdelen van 3 uur.

In overleg is dit alles aan te passen aan uw situatie!

Wij vinden, dat iedere cursist plaats moet kunnen nemen achter een PC tijdens de cursus.
Twee of meer cursisten op één PC is af te raden!

 

Zo vinden wij, dat basiscursussen ENKEL als groepscursussen aangeboden moeten worden en vooral NIET als "zelfwerkzame" cursussen. Om één van onze cursisten te citeren: "Als ik met zo'n boek zelf aan het werk moet in een of ander computerlokaal, dan kan ik dat beter thuis doen!"

Alleen onze cursussen voor gevorderden zijn gericht op zelfwerkzaamheid, maar dan nog onder de strikte begeleiding van de docent.

Verder vinden wij de volgorde van de aangeboden lesstof zeer belangrijk. Er bestaan cursusboeken die de lesstof aanbieden in alfabetische volgorde!!! Een onvergeeflijke fout...
Een ruime ervaring van bijna 10 jaar heeft ons geleerd in welke volgorde de stof voor de verschillende computercursussen moet worden aangeboden.

Nog zo'n belangrijk punt, en dan vooral voor beginners, is dat het in het begin vaak belangrijker is om de drempelvrees van de cursisten weg te nemen dan om de cursisten meteen vol te stoppen met een overvloed aan informatie.

Onze docenten beschikken allen over de vereiste didactische en computertechnische kwaliteiten!

Kwaliteit hangt nauw samen met service en LOOC Productions is een van de weinige bedrijven die een extra service aan de computertrainingen weet toe te voegen:

Iedereen die bij ons een cursus volgt of gevolgd heeft, mag altijd telefonisch contact met ons opnemen als er zich een probleem of vraag voordoet met gangbare software en in beperkte mate ook met hardware.

Waar krijg je zo'n service heden ten dage nog?

Terug